h1

Massatges eròtics

Abril 23, 2013

Foto: I. Gràcia

Foto: I. Gràcia


La primera vegada.
I mentre em recitava a l’orella Salvat Papasseit, va mullar-se el dit i el va fer córrer per les meves cames deixant un camí humit fins arribar al centre del rierol que havia creat. La humitat s’iniciava sota el melic i continuava fins els malucs, i va ser allà que ell hi va entrar per primera vegada. Em va fer estremir mentre em recitava “dóna’m la mà que anirem per la riba ben a la vora del mar” i el plaer es va multiplicar per dos.
Quan el ritme del meu cos es va acostumar, al moviment generat en els dos espais per les seves prolongacions, em va penetrar una tercera vegada pel forat de l’oïda: “sota el meu llavi el seu, com el foc i la brasa, la seda dels seus rulls com el pecat més dolç, i l’espatlla ben nua, ben blanca”
Em va besar el coll, que ja era més seu que meu, l’orella que havia quedat adormida a les paraules, va despertar a la humitat dels llavis.
A punt d’enamorar-me, d’aquell home que em donava plaer remunerat just a l’entrada de la Sagrada Família.

Massatges eròtics a Barcelona, resava l’anunci que vaig trobar a internet mentre navegava sense direcció: Entrada monumental sota la façana de la passió de la Sagrada Família, amb la intenció que vostè Gaudi de la singularitat monumental de la Barcelona actual 659 69 69 69: Sexe intel•ligent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: